onsdag 1. oktober 2008

Surfetur til Stadt 17-19.okt

Lurken ligger ikke på latsiden og har allerede enda en kjempetur klar for Lurkens turglade medlemmer! Den 17-19. okt tar vi dere med på surfetur til det området i Norge alle surfere drømmer om. Lange hvite strender, sol fra skyfri himmel og bølger som egner seg ypperlig for å gi deg en introduksjon til surfing eller å gi den viderekommende en skikkelig utfordring.


Stedet vi har valgt er Stadt og er en virkelig perle av et surfested. Med majestetisk natur på alle kanter svømmer du ut i vannet på jakten etter din første bølge. Planen er å ta båten samlet fra Bergen til Selje som ligger nordvest i Sogn og Fjordane.

Lapoint stiller med overnatting, alt nødvendig ustyr og instruktører som skal gjøre sitt ytterste for at vi lærer oss hvordan vi trakterer brettet. Instruktørene vil også være behjelpelig med tanke på råd ved kjøp av utstyr til de som eventuelt blir bitt av basillen.

"Surfing er en unik mulighet til å føle naturkreftene i sin rene form. Følelsen man får ved å gli over den myke havoverflaten, gjør surfing til noe helt spesielt. Du glemmer aldri din første bølge. Vi har erfart at dette øyeblikket ofte medfører usedvanlig sterk glede og godt
humør som vedvarer i mange dager. Lapoint er overbevist om at en vellykket studenttur trenger en positiv opplevelse som studentene kan samles rundt. Surfing er perfekt for dette! Den felles gleden man opplever i vannet tar man med seg på land" - www.lapoint.no

Film fra surfing i Hoddevik






Plan for helgen:
Fredag 17.okt - Oppmøte ved Hurtigbåten kl. 15:45
- Båten går kl 16:30
- Ankomst Selje 21:30
- Ankomst LaPoint surfecamp 22:00
Lørdag 18.okt - Instruksjon, surfing og bølgekos hele dagen.
Søndag 19.okt - Surfing og kos morgen og formiddag.
- Drar fra campen ca kl 14:30
- Båt fra Selje kl 15:10
- Ankomst Bergen 20:00

Prisen er 1400 kr og inkluderer følgende:
- To dager surfekurs med alt utsyr og dyktige instruktører
- Overnatting 2 netter på Lapoint
- Utstyr er disponibelt hele lørdag og søndag.

PÅMELDING til lurken@nhhs.no fortløpende, siste frist onsdag 8.oktober kl 14:00
Merk at det er begrenset antall plasser og at vi benytter førstemann til mølla prinsippet!

På båten får vi studentrabatt og betale kr 360 pr vei. Vi har valgt å ikke legge dette inn i prisen med tanke på at enkelte kanskje har bil og kan ordne transport selv. Reiserute for bil finner du her.

De som eventuelt er interessert kan få en ekstra overnatting og dag med surfeutstyr for bare kr 400,-

Bli med Lurken på jakten etter din første bølge.
Mvh Lurken-styret

Ingen kommentarer: